Hoe gebruik ik webmail?

1. Open je webbrowser en benader de URL

De webmail omgeving is te benaderen via de volgende URL: webmail.domeinnaam.extensie

Bijvoorbeeld:    webmail.motoleeuwarden.nl

2. Log in met het volledige e-mailadres en wachtwoord

Je komt nu op een inlogscherm, vul hierbij je naam (volledig email adres) en wachtwoord in:

3. De Webmail

Na het aanmelden verschijnt onderstaand scherm. Uiteraard wel met email gegevens als het goed is.

! Mocht je zijn gemigreerd of overgezet en je maakte gebruik van mappen, klik dan op: "Instellingen" en vervolgens op: "Mappen"

In deze sectie kunnen mappen zichtbaar en onzichtbaar worden gemaakt. Tevens kunnen mappen worden verplaatst door ze te slepen.

MOTO Leeuwarden