Visitekaartjes

Visitekaartjes hebben veelal als doel om contact gegevens over te geven.MOTO Leeuwarden kaartje

Met de huidige druk technieken zijn visitekaartjes echter van veel grotere waarde geworden. Net zoals bijvoorbeeld een website moeten visitekaartjes een goede indruk geven van het bedrijf, alleen dan in een klein formaat van 8,5 bij 5,5 cm. 

Hoe een visitekaartje is opgebouwd en het bedrijf weerspiegelt is erg belangrijk om de klant een indruk te geven. Vergeet ook niet dan naast degene aan wie u het kaartje overhandigd, ook zijn leidinggevende of wellicht de buurman dit kaartje krijgt te zien. Een goede nette / professionele indruk krijgen is dan belangrijk.

Lees meer: Visitekaartjes

Logo ontwerp

U wilt een nieuw logo? Uw huidige bedrijfslogo verfraaien?

Door vele jaren van ervaring is MOTO Leeuwarden bedreven geworden in het ontwerpen van (bedrijfs) logo's. Een logo dient als herkenning van uw bedrijf en dient te uiten wat uw bedrijf naar buiten straalt. Door logo's eenvoudig en doeltreffend te houden kan een logo sneller herkend worden door uw potentiële klanten.

Met goede kleuren en ontwerp kan uw bedrijf snel herkend worden en zal sneller herkenning plaats vinden door de consumenten /klanten waardoor zij eerder zullen besluiten om bij u te komen.

Lees meer: Logo ontwerp

Reclame drukwerk.

Er zij veel manieren van reclame drukwerk, MOTO Leeuwarden kan u met heel veel drukwerk van dienst zijn!

Uw logo bedrukt? Hierbij een lijst van de vele mogelijkheden! Staat uw optie hier net niet bij? Neem u dan gelijk contact met ons op!

 

Lees meer: Reclame drukwerk

MOTO Leeuwarden